با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بررسی میزان تولید کاتچین در عصاره ‏برگ و ریشه مویین تراریخته گیاه ‏Hibiscus ‎sabdariffa‏ و تأثیر آن بر سلول‌های ‏سرطانی کبد ‏HepG2‎

نجمه ملکی؛ مهدی دادمهر؛ محمد علی کریمی

دوره 11، شماره 1 ، تیر 1401، ، صفحه 31-44

https://doi.org/10.30473/eab.2023.55590.1804

چکیده
  در این پژوهش به منظور ارزیابی ترکیبات مؤثر موجود در عصاره گیاه چای ترش (Hibiscus sabdariffa) و تأثیر آن بر رشد سلول‌های سرطانی رده HepG2 مقایسه‌ای بین میزان متابولیت‌های ثانویه موجود در عصاره بافت برگ گیاه و عصاره ریشه مویین تراریخته آن انجام گرفت که در آن میزان آنتوسیانین‌ها و فلاونوییدها و فنل کل در هر دو اندازه‌گیری شد. در طی انجام سنجش پلی‌فنل‌ها ...  بیشتر